Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 19 oktober 2013

Aston Villa borta

Jag är lite nollställd när det gäller Spurs efter 0-3 förlusten mot West Ham senast och därefter två veckors landslagsuppehåll. Nu känns det som att man måste börja om från början igen och spela ihop ett vinnande lag. Många av Spurs landslagsspelare var dock inte tillbaka i London förrän i torsdags vilket har minimerat antalet träningstillfällen med hela laget.

Lennon, Rose, Kaboul och Capoue är fortfarande på skadelistan men av dessa är det endast Rose som hade tagit en plats i startelvan just nu. Spurs svagaste punkt är ju vänsterbacksplatsen och jag tycker inte Naughton är tillräckligt bra för att ersätta Rose där. Även på den centrala anfallsplatsen finns ett frågetecken kring Soldado som ännu inte har producerat några spelmål i Premier League. Är Defoe ett bättre val?


Extra roligt var det att läsa nu i veckan att 22-årige Andros Townsend har skrivit på ett nytt fyraårskontrakt med Tottenham Hotspur. Andros är Spursfan sedan barnsben och började spela i Spurs ungdomsverksamhet som åttaåring och har kämpat sig fram den långa vägen. På vägen mot att bli en etablerad Premier League-spelare har han varit utlånad nio (!) gånger till Yeovil Town, Leyton Orient, Milton Keynes, Ipswich Town, Watford, Millwall, Leeds, Birmingham och Queens Park Rangers. Grattis till kontraktet Yiddo, du har verkligen förtjänat det.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Naughton
Paulinho - Dembele
Eriksen
Townsend - Soldado - Sigurdsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar