Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 3 oktober 2013

Тоттенхэм Хотспур

Тоттенхэм Хотспур fick en relativt lugn resa i bortamatchen mot Anzji och vann med 2-0. Visserligen var det lite rörigt i försvaret den första halvtimmen då Anzji hade en del giftiga djupledsbollar men två snabba Spursmål i slutet av halvleken dödade matchen.

Defoe gjorde mål idag igen och Holtby assisterade till mål idag igen och det känns bra att dessa är så sugna att ersätta Soldado och Eriksen i förstaelvan. Den här konkurrens som just nu finns på nästan alla positioner i laget gör att alla skärper sig lite extra.

De flesta av sommarens nyförvärv börjar nu hitta sin roll i lagets spel men en som har haft det lite trögt är Lamela som fortfarande ger ett blekt intryck. Han är Spurs dyraste värvning någonsin och kanske känner han av stundens allvar kring detta? Eftersom det går så bra för laget just nu så minskar dock pressen och förväntningarna på honom och AVB kan matcha honom mer tålmodigt i matcherna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar