Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 5 oktober 2013

Djurgården borta

Ödestimmen klämtar för Blåvitt när den svåraste av de fyra resterande matcherna ska spelas imorgon. Att slå ett formtoppat Djurgården blir inte lätt men man måste göra det om man vill vara kvar i guldstriden. Blåvitt kan inte vinna det allsvenska guldet imorgon men man kan förlora det.

Bifogad skadetabell visar att Blåvitt har lyckats hålla sin trupp relativt skadefri under höstsäsongen där det främst är några långtidsskadade spelare som drar ner siffrorna. Jag lider verkligen med Joel Allansson, Ludwig Augustinsson och Erik Lund som har fått 2013 så förstörda av skador.


Med de spelare som finns tillgängliga så är väl det enda frågetecknet vem som ska spela mittback bredvid Mattias Bjärsmyr nu när Kjetil Waehler är skadad. Jag tror Stahre väljer Hjalmar Jonsson medan Mikael Dyrestam ser ut att få avsluta sin blåvita karriär på avbytarbänken.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - A. Johansson
Vibe - J. Johansson - Haglund - Farnerud
Söder - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar