Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 27 oktober 2013

Vem hissade den vita flaggan?

Blåvitt gjorde ännu en usel insats idag och förlorade borta mot Mjällby med 1-2. En poäng av tolv möjliga på de senaste fyra matcherna talar sitt tydliga språk och i den megadjupa formsvackan har ett allsvenskt guld, en andraplats och snart även en Europaplats gått upp i rök. Vad fan är det egentligen som händer?!

Vad är det som får spelarna att lunka runt som sinnesslöa får på planen utan vare sig tempo eller aggression? Vad är det som får dem att sprida usla passningar omkring sig och inte kunna skapa några vettiga avslutslägen? Vem fan var det som hissade den vita flaggan i omklädningsrummet?!

Jag är väldigt besviken över den här bristen på inställning och moral som både spelare och ledare visat här på slutet. Det finns liksom ingenting positivt att ta med sig in i vintermörkret utan det känns som att man får börja om från början nästa säsong. Frågan är hur mycket man behöver städa i truppen för att få tillbaka en positiv känsla igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar