Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 1 oktober 2013

Vilka livlinor har Blåvitt kvar?

Med fyra matcher kvar och tolv poäng att spela om så är Blåvitt i stort behov av hjälp för att ha en chans på det allsvenska guldet. Frågan är bara vilka livlinor som man har kvar?


När det gäller 50:50 så måste man vara ödmjuk inför de små marginaler som råder nu under slutspurten. Om Mjällby bara hade orkat några minuter till igår och om Blåvitt fått sitt kvitteringsmål godkänt i söndags så hade läget mellan Blåvitt och Malmö varit oförändrat efter denna omgång. Marginalerna var dock inte med oss denna helg så vi är lite extra beroende av tur, flax, röta, mirakel etc under de kommande veckorna.

Att ringa en ängel fungerade tyvärr inte särskilt bra igår eller så fattade inte Pärlan vinken. Att slösa telefonpengar på Martin Eriksson i Häcken känns meningslöst men kanske borde man elda på Nicklas Bärkroth, Klas Ingesson samt smygängeln Anders Svensson lite extra inför slutomgångarna så att de presterar maximalt mot Malmö?

Att ha med sig fansen är en nödvändighet för att ta maximala tolv poäng i de sista egna matcherna. Det är bara om vi tror att det omöjliga kan bli möjligt som mirakel kan ske. Ge aldrig upp, håll huvudet högt och gå på alla matcher som du kan!

1 kommentar:

  1. hahaha :) Love it!
    (Blåvitts situation är dock inget att garva åt tyvärr)

    SvaraRadera