Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 5 oktober 2013

West Ham hemma

Även denna helg är det derby på White Hart Lane och den här gången är det I´m forever blowing bubbles som kommer på besök.

I veckans Europa League match ställde Spurs helt över Vertonghen och Paulinho och höll flera andra nyckelspelare på avbytarbänken. Det gör att man borde ha en relativt utvilad startelva trots att matchschemat har varit tufft senaste tiden. De enda som inte har fått vila senaste veckan, och där man kan oroas över trötthetssymptom, är Walker och Dembele. Jag tror dock att AVB har bra koll på deras fysiska status när han har spelat dem - även förra säsongen fick t ex Walker en hård matchning.

Efter den här matchen är det landslagsuppehåll och det vore skönt om Spurs kunde lämna ett starkt formbesked och hänga kvar i toppen av tabellen. En säker seger imorgon där Soldado gärna får göra sitt första spelmål i Premier League hade varit nice.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Rose
Paulinho - Dembele
Eriksen
Townsend - Soldado - Sigurdsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar