Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 8 november 2013

Bertils egna ord

Idag lämnar Bertil Rignäs sin version av vad som har hänt i en intervju med Västnytt. För alla som med nyfikenhet, intresse, skadeglädje eller valfri annan känslostämning har läst den andra sidan av storyn kan det vara på sin plats att höra Bertils egna ord. För som vanligt så berättar inte Uppdrag Granskning hela storyn utan bara det som passar deras version.


Jag tror att Bertil Rignäs hade haft en bättre chans att bemöta det här om han hade gått i svaromål tidigare. Visst har han begått ett misstag men han har rättat till det och han har bett om ursäkt för det. Jag förstår honom mycket väl att han inte vill sitta i en intervju med Uppdrag Gransknings lögnaktiga hyenor men han hade kunnat välja ett annat mediaforum redan i tisdags eller onsdags för att nå ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar