Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 11 december 2013

Anzhi hemma

Imorgon spelar Spurs den sista gruppspelsmatchen i Europa League och med 15 inspelade poäng så är man redan klara gruppsegrare. Det blir m a o ett relativt reservbetonat lag där man mest kan glädjas över att både Rose och Eriksen verkar få göra comeback efter skador. Sannolikt kommer även Soldado att spela för att förhoppningsvis få fart på sitt målskytte. Lagets viktigaste nyckelspelare får dock sannolikt vila inför söndagens viktiga hemmamatch mot Liverpool.

En som verkar vara långt borta från att få spela är Adebayor och med vinterns transferfönster i antågande så kan man börja spekulera lite vad som kommer att hända hos Spurs. Hittills har det varit få rykten som har kopplats till Spurs och i grunden har man ju en stark trupp som inte behöver förändras särskilt mycket.

Jag tror dock att Spurs gärna säljer Adebayor och Gomes i vinter om man får något lämpligt bud. Dessutom kan nog Fryers och Kane vara aktuella för utlåningar under våren.  Om det ska värvas någonting i vinter så kan det främst vara aktuellt med en ny vänsterback och ytterligare en anfallare som komplement till Defoe och Soldado.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar