Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 1 december 2013

Ett fall framåt

2-2 mot United idag var ett fall framåt och gav en poäng med mersmak. Spurs ledde ju matchen två gånger men bjöd på två billiga försvarsmissar från Walker och Lloris som United kunde kvittera på. I en bättre värld hade Spurs lyckats behålla ledningen i matchen men just nu är jag ändå relativt nöjd med dagens poäng.

Det blev en öppen match med stora ytor där båda lagen satsade framåt och gick för seger. AVB ställde upp med två naturliga yttrar genom Lennon och Chadli och det bidrog till att bredda Spurs anfallsspel och gav ett rakare spel mot mål. Extra roligt är det att se Lennon i så god form efter en lång skadeperiod under hösten - han är precis den injektion som ett lite trögt Spurs behöver just nu!

Nu gäller det att ta med sig det fina spelet från idag till onsdagens match mot Fulham. Där kommer man inte att bjudas på några stora ytor utan snarare mötas av en parkerad buss. Kan Spurs göra mål även mot sämre svårspelade lag så kommer man att börja plocka trepoängare igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar