Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 3 december 2013

Fulham borta

Spurs gjorde en spelmässigt bra match mot United i helgen. Visserligen bjöd man på två billiga mål men grundspelet var snabbt och rörligt och för en gångs skull spelade man med två naturliga yttrar. Jag gillade att både Lennon och Chadli breddade spelet och försökte komma runt på kanterna!

Morgondagens match kommer naturligtvis att bjuda på en helt annan matchbild mot ett defensivt Fulham. Det gäller att Spurs tar initiativet i matchen, trummar på och skapar många målchanser. Jag lider verkligen med Roberto Soldado som är en bra målskytt men som hittills i Spurs har fått väldigt lite understöd och vettiga passningar av sina lagkompisar. Det vore skoj om målskyttet kunde lossna för honom imorgon.

Jag tror att Spurs kommer att ställa upp med exakt samma lag imorgon som mot United för att försöka plocka en efterlängtad trepoängare i ligan där man senast vann en match den 27 oktober. Det man ska ha med sig är att spelschemat i december är mycket tufft med två matcher varje vecka och med nio matcher totalt. Viss rotation i startelvan kan därför inte uteslutas, t ex Townsend istället för Lennon, Kaboul istället för Chiriches eller Capoue istället för Dembele.

Lloris
Walker - Dawson - Chiriches - Vertonghen
Sandro - Paulinho - Dembele
Lennon - Soldado - Chadli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar