Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 23 december 2013

Under Jakebox gran...

...ligger det många paket med drömmar om fotbollsglädje under 2014. Några av dessa paket har jag redan smygtittat i och där bl a hittat ett årskort till Gamla Ullevi och en resa till White Hart Lane framåt våren. Men vad finns det i resten av dem?


I det första paketet som jag öppnar hittar jag en tabell som visar slutställningen i Premier League efter den sista omgången den 11 maj och där jag till min stora överraskning och glädje återfinner Spurs på en fjärdeplats.

I mitt andra paket hoppas jag hitta en flygbiljett till Turin den 14 maj där Spurs säkrar sin första titel i Europa League.

I det tredje paketet hittar jag den klassiska hitlåten Spurs are on their way to Wembley som jag kan sjunga på hela vägen fram till Spurs nionde FA-cup pokal på Wembley den 17 maj.

I mitt fjärde paket hittar jag en tågbiljett daterad 18 maj som leder till ett nytt besök på Kompisvallen och Blåvitts sjunde pokal i Svenska Cupen.

I det femte och sista paketet hoppas jag hitta en kartong med pyttipanna som får ligga i min frys i väntan på att den allra största drömmen ska slå in i november.

God jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar