Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 22 januari 2014

Årets första match

Idag blev det ett nytt besök på Blåvitts träning på Valhalla och där bjöds man oväntat på en riktig godbit i form av en elvamannamatch 2 * 25 minuter på full plan med "domare" och "linjemän"!  Att få se Blåvitt spela match i år under försäsongen kommer att bli en sällsynt upplevelse så därför kändes dagens match lite extra lyxig. I fjol kunde man se hela sex försäsongsmatcher under januari-februari (tre Copa del Sol matcher på TV och tre förfester på Valhalla) medan det i år bara erbjuds en försäsongsmatch den 15 februari på Valhalla, såvida man inte är beredd att åka ner till Växjö den 21 februari.


I mitt twitterflöde hittar ni några kommentarer och bilder från matchen och Ulf Jörnvik har även skrivit ihop en matchrapport på officiella hemsidan. Som jag skriver på twitter så var det bra tempo i matchen och en hel del anfallsintentioner under matchens gång även om de inte ledde fram till några klara målchanser. Skärpan i de avgörande passningarna var inte så bra och inget av lagen fyllde på tillräckligt i straffområdet vid anfallen samtidigt som båda lagen försvarade sig väl. Darijan Bojanic var klart bäst idag av samtliga spelare med smarta passningar och en härlig förmåga att skapa nåt av varje situation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar