Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 4 januari 2014

Arsenal borta

FA-cupen borta mot Arsenal är ingen lätt uppgift men Spurs har bra flyt i spelet nu och stort självförtroende efter bortasegern mot United i onsdag. Det enda som stör uppladdningen är väl de många skadorna men tack och lov så verkar Arsenal vara lika välsignade på den fronten.

Tim Sherwood har fått sitt 4-4-2 att fungera över förväntan efter att han balanserat mittfältet bättre. Imorgon kommer Dembele återigen ha en offensivare roll medan Capoue eller Bentaleb får agera defensiv städgumma. Eriksen kommer att ha en fri roll på vänsterkanten där han ofta kommer att röra sig in mot mitten för att förstärka mittfältet och anfallspelet. Det påminner lite om hur Harry Redknapp utnyttjade Modric i vissa matcher.

Det enda som oroar lite är försvaret där Chiriches och Rose inte håller helt tätt på sin halva av plan utan släpper igenom alldeles för många inlägg och djupledsbollar. Med Walcott som motståndare på den kanten kan Spurs få problem imorgon.

Lloris
Walker - Dawson - Chiriches - Rose
Lennon - Capoue - Dembele - Eriksen
Adebayor - Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar