Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 31 januari 2014

Hull borta

I morgondagens match ska Spurs försöka ta sig upp på benen igen och reparera självförtroendet efter onsdagens stora förlust mot Manchester City. Lite upprättelse fick man redan idag när det engelska fotbollsförbundet FA med omedelbar verkan upphävde Danny Rose avstängning efter det röda kortet i onsdags. Det är en tydlig markering mot domaren som gjorde en usel bedömning av Rose perfekta brytning och det betyder också att Rose kan spela imorgon.


Paulinho, Sandro, Vertonghen och Kaboul är tillbaka i träning efter sina skador men sannolikt inte redo för spel imorgon. Idag lånades dessutom Holtby ut till Fulham för resten av säsongen och fler affärer kan snabbt bli aktuella så här i slutet av transferfönstret. Det har bl a viskats en hel del om en återkomst för Berbatov men det är svårt att bedöma om det finns någon sanning i det ryktet.

Det mesta tyder på att de spelare som förlorade i onsdags får en chans att revanschera sig imorgon. Kanske borde man spela med en mer offensiv Chadli än Sigurdsson på vänsterkanten men jag tror att Sherwood väljer Sigge.

Lloris
Walker - Dawson - Chiriches - Rose
Lennon - Bentaleb - Dembele - Sigurdsson
Eriksen
Adebayor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar