Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 10 januari 2014

Palace hemma

Premier League fortsätter imorgon med den 21:a av totalt 38 omgångar. För sjätteplacerade Spurs är det nu bara två poäng upp till fjärdeplatsen och mot Palace hemma imorgon borde det bli tre lätta poäng.

Defoe, Holtby, Sigurdsson och Townsend är tillbaka efter skador och det ger Sherwood några fler alternativ att formera startelvan och avbytarbänken. Sannolikt är dock ingen av dessa spelare aktuell för startelvan utan de får börja som avbytare. Sherwood har ju fått ta emot en del berättigad kritik för att han har ställt upp med ett obalanserat mittfält men mot Palace imorgon borde han kunna unna sig en offensiv uppställning. Jag tror därför det finns en möjlighet att unge Bentaleb får förtroendet igen trots en ökad konkurrens från fler friska A-lagsspelare.

Det är nu helt klart att Defoe lämnar Spurs i februari för spel i amerikanska Toronto och det borde innebära att det kommer att värvas en ny anfallare i vinter. Frågan är om Spurs satsar på en dyr profilvärvning som ska leverera direkt eller nöjer sig med en yngre och mer långsiktig framtidsspelare?

Lloris
Walker - Dawson - Chiriches - Rose
Lennon - Bentaleb - Dembele - Eriksen
Soldado - Adebayor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar