Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 20 januari 2014

Träningsdebut 2014

Jag gillar verkligen inte snö men det finns åtminstone en fördel och det är att Blåvitt då flyttar sina träningar till Valhalla som har stadens enda (?) uppvärmda konstgräsplan. Och eftersom den arenan är placerad så mycket bättre i stan kunde jag idag göra min träningsdebut för 2014.


Kylan inbjöd inte till ett långt besök idag men under tiden hann jag se ett tvåmålsspel med nedanstående laguppställningar. Det är svårt att läsa ut något av en träning men kanske kan man ana att Martin Smedberg Dalence och Lasse Vibe är 2014 års huvudalternativ till höger samtidigt som Joel Allansson och Sam Larsson är det till vänster?

De spelare som saknades idag var Ludwig Augustinsson (förkyld?), Mattias Bjärsmyr (oklart), Jakob Johansson (landslaget) och Erik Lund (rehab) men även om dessa varit på plats så tycker jag fortfarande att Blåvitt saknar en anfallare och en mittback i truppen för att ha tillräcklig spets och bredd på alla positioner. Jag vet att dessa värvningar kommer och har tålamod att vänta ett tag till på dem.

Alvbåge
Johansson - Zackrisson - Jonsson
Smedberg - Haglund - Sobralense - Larsson
Engvall

Söder
Allansson - Gerzic - Bojanic - Vibe
Gutierrez - Waehler - Salomonsson
Sandberg

1 kommentar:

  1. Yes, stämmer väl Jakebox, Ludwig var förkyld. Fick det beskedet av honom när träningen pågick.
    Tack för rapport!

    SvaraRadera