Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 5 februari 2014

Dinamo Bukarest borta

Imorgon är det dags för ny bulgarisk drabbning och den stora frågan är om spelarna ska ta med sig fotbollsskorna eller boxningshandskarna till den matchen? Jag tror och hoppas att vi får se ett laddat bulgariskt lag som inte bara vill vinna en miniturnering utan som även kämpar för att upprätta sin nationella heder. För visst vore det bra för Blåvitt om man kunde få en sådan tuff genomkörare med lite tävlingsnerv!

Jag har inte sett några träningsrapporter från murvlar på plats i Spanien så idag får jag gissa startelvan helt fritt. Tittar man hur mycket vissa spelare har fått spela i tidigare matcher så kan man kanske ana att Adam Johansson, Mattias Bjärsmyr, Jakob Johansson och Lasse Vibe får börja på bänken imorgon? Med nedanstående startelva så får man en relativt jämn speltid på de flesta spelare och en möjlighet att kika på ytterligare några spelarkombinationer på mittbacken och innermitten.

Alvbåge
Salomonsson - Waehler - Jonsson - Augustinsson
Smedberg - Gerzic - Haglund - Bojanic
Söder - Larsson

P.S Har blivit upplyst om att mina geografikunskaper inte är helt uppdaterade och att Rumänien och Bulgarien inte är riktigt samma sak även om de ligger riktigt nära varandra. Mina konspirationsteorier i det första stycket faller därmed platt till marken. 

2 kommentarer:

  1. Matchen är väl på fredag?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm, står 6:e februari på Blåvitts hemsida men jag har själv skrivit 7:e februari tidigare. Förvirrande.

      Radera