Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 27 februari 2014

Sluta filma!

Spurs förlorade ju bortamatchen mot Dnipro med 0-1 och när ukrainarna gjorde det första målet ikväll på White Hart Lane i den 46:e minuten var det en rejäl uppförsbacke. Men mellan minut 55 och 68 gjorde Spurs tre snabba mål och vände detta till en seger. Man går nu vidare till åttondelsfinal i Europa League där Benfica väntar.

Den stora snackisen blev dock Vertonghens filmning vid ställningen 1-1 som gav ett rött kort för en av Dnipros spelare och hjälpte till att vända matchen. Det var i samband med lite gruff i straffområdet som Vertonghen fejkade att han fått en dansk skalle och föll som en döende svan och domaren gick tyvärr på det.

Tyvärr säger jag för sådana här filmningar är ett jävla otyg som skadar fotbollen. Jag tycker det borde finnas en möjlighet att granska sånt här i efterhand och då hade jag gärna sett att Vertonghen fick en avstängning för detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar