Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 21 februari 2014

Spännande förslag

IFK Göteborgs valberedning presenterade idag sitt förslag till nya styrelseledamöter inför det kommande årsmötet den 6 mars  Man föreslår Karl Jartun som ny ordförande och Olof Myhrman och Kristina Cohn Linde som nya ledamöter samtidigt som man även föreslår omval på nuvarande ledamöterna Cecilia Andersson och Conny Blessner.

Olof Myhrman, Karl Jartun och Kristina Cohn Linde
Utifrån det jag hittills har kunnat läsa om kandidaternas profiler så känns det här som ett spännande förslag. Valberedningen ser ut att ha gjort ett gediget arbete där man har plockat fram personer med både bred och djup kompetens inom de områden där föreningen behöver utvecklas som mest. Nu har vi medlemmar fram till årsmötet på oss att fundera över kandidaterna.

Jag är lite extra nöjd över valberedningens förmåga att lyckas lägga locket på under den pågående processen. Man har löpande informerat oss medlemmar via föreningens hemsida samtidigt som inget skvaller har läckt ut i media.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar