Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 28 februari 2014

Värnamo hemma

Imorgon börjar 2014 års cupäventyr och för mig har cupen växt i betydelse under de senaste åren. På de senaste sex säsongerna har ju Blåvitt nått final fyra gånger (2007, 2008, 2009 och 2013) och vunnit två gånger (2008 och 2013). Det känns som att cupen skulle kunna fortsätta vara vår grej!

Dessutom gillar jag det här nya upplägget som sätter fart på tävlingssäsongen lite tidigare på året och skapar några fler matcher. Och även om morgondagens motståndare Värnamo ska kunna besegras utan problem så gäller det att komma ihåg att de fyra bästa gruppsegrarna får hemmamatch i kvartfinalen. Det gäller därför att behålla skärpan och helst göra många mål i alla matcher.

Lasse Vibe gjorde en bra U21-match i onsdags med två mål och en assist och kommer att återfinnas bredvid Robin Söder i anfallet. Jag hoppas att de två kan få fart på både anfallsspelet och målskyttet imorgon. Även om Philip Haglund är tillbaka i truppen igen efter fotskadan så tror jag inte att han spelar från start - Nordin Gerzic får m a o ytterligare en chans att visa vad han kan tillföra i årets spel.

Alvbåge
A. Johansson - Bjärsmyr - Waehler - Augustinssin
Smedberg - Gerzic - J. Johansson - Larsson
Söder - Vibe

2 kommentarer:

 1. Kan matchen ses någonstans, förutom på plats?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blåvitt sänder på webben:
   http://www.ifkgoteborg.se/Nyheter/2014/Februari/Matchen-mot-Varnamo-sands-pa-webben/

   Radera