Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 6 mars 2014

Blinka lilla stjärna där

Man kan kanske tycka att dagens diskussionsfrågor på årsmötet var lite för jordnära och inte särskilt stora jämfört med fjolårets mer stormiga tillställning. Jag tar dock detta som ett kvitto på att IFK Göteborg just nu är en välmående och välskött förening där styrelse och anställda gör sitt jobb. Det lämnade i år mer utrymme för årsmötet att prata vardagsfrågor.

Jag "förlorade" omröstningen i stjärnfrågan med bara 40 rösters marginal och det tar jag som ett tecken på att det här är en fråga som engagerar. Jag skriver även "förlorade" inom citationstecken för i sak tyckte vi ju ganska lika och det vi diskuterade mest var vilken väg vi skulle välja för att nå målet. Jag respekterar årsmötets vilja att skynda långsamt i den här frågan just nu. Ett stort tack för stödet i omröstningen och respekt till de som tyckte annorlunda.

När det gäller övriga årsmötet så gick det snabbt, smidigt och helt enligt planerna när det gäller personvalen. En eloge till valberedningen för ett väl utfört arbete och även ett plus till valet av möteslokal på Svenska Mässan. Dagens största plus blir det till det stora antalet närvarande medlemmar som var hela 427 st - det var bara 9 färre än vid förra årets mer upphaussade möte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar