Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 25 mars 2014

Nöjd med den blåvita truppen

Redan i mitten av november förra året gjorde jag en analys av den blåvita spelartruppen där jag sammanfattade mina krav/önskemål i de fyra punkterna nedan. De blåmarkerade posterna är sådana där det har blivit som jag ville.
  1. Värva en mittback och en anfallare som direkt kan konkurrera om en plats i startelvan!
  2. Förläng kontrakten med Sam Larsson, Philip Haglund och Jakob Johansson!
  3. Överväg utlåning eller försäljning av Daniel Sobralense, Nordin Gerzic och Jonathan Azulay!
  4. Flytta upp minst en av Hampus Zackrisson och David Gutierrez Arvidsson och låt Gustav Engvall börja träna permanent med A-laget!
Jag har fått fem av elva önskemål tillgodosedda och därutöver så har Blåvitt även värvat May Mahlangu. I grunden är jag nöjd med den blåvita truppen inför Allsvenskan 2014 men jag får tyvärr förlika mig med faktumet att ingen av spelarna under punkt 2 sannolikt kommer att förlänga sina kontrakt.

I min trupplista har Blåvitt just nu 23 A-spelare samt en utlånad spelare. Kanske kan det bli aktuellt med ytterligare en utlåning innan transferfönstret stänger nästa vecka nu när Blåvitt har slarvat bort Svenska Cupen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar