Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 17 mars 2014

Slutspurt för årskorten

Idag segade sig årskortförsäljningen äntligen över 5000 och nu återstår det exakt tre veckor tills hemmapremiären mot Malmö spelas. Det kommer att krävas en rejäl slutspurt under den här tiden för att nå upp till årets målsättning som är 6000 årskort.


För att stimulera folk att köpa sitt årskort redan nu och inte vänta på marslönen så bestämde Blåvitt idag att bjuda alla årskortinnehavare på inträdet till helgens kvartfinal i Svenska Cupen mot Sirius. Ett smart drag som även kan bidra till en ökad publiksiffra på söndag.

Sirius i cupen är väl ett ganska ok sportsligt motstånd som Blåvitt inte borde ha några större problem med. Men det var nog många av oss som i morse mest av allt hoppades på att lotten skulle ge oss Gais - det hade kunnat bli en riktig publikfest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar