Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 13 april 2014

BP borta

Jag har varit sur och förbannad efter förlusten mot Malmö hela denna veckan men nu är det dags att lägga det åt sidan och börja blicka framåt. För Blåvitt är ju på väg in i en riktigt tuff vecka där man ska möta BP borta imorgon måndag, Åtvidaberg hemma på torsdag och Kalmar borta på söndag. Om Blåvitt vill hänga med i toppen av tabellen, och även hålla mig på gott humör, så kommer det krävas en hel del poäng på dessa tre matcher:
  • 0-5 poäng = underkänt och jag kommer att bli urförbannad
  • 6 poäng = godkänt men jag kommer fortfarande att vara sur för Malmömatchen
  • 7-9 poäng = allt är förlåtet!

I morgondagens match mot BP hoppas jag att Kjetil Waehler återigen finns med i backlinjen. Jag hoppas även att Emil Salomonsson får chansen på Adam Johanssons bekostnad eftersom hans ruscher längs högerkanten är ett bra anfallsvapen, även om Emil skulle behöva få upp kvalitén på sina inlägg lite. Viktigast av allt i backlinjen är dock att Mattias Bjärsmyr kommer ur sin formsvacka och börjar spela på den nivå som man kan förvänta sig av honom.

Jakob Johansson har varit sjuk de senaste dagarna och det är inte säkert om han kan spela imorgon. Här kan man fundera på om Blåvitt ska slänga in Gustav Svensson, Darijan Bojanic eller Joel Allansson på innermittfältet? Jag väljer ett spelskickligt alternativ och tycker det borde räcka med en grovjobbare genom Philip Haglund.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - Augustinsson
Smedberg - Bojanic - Haglund - Larsson
Söder - Vibe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar