Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 21 april 2014

En riktigt dålig vecka

Inför förra veckan skrev jag att det krävdes sex poäng på tre matcher för att det skulle kännas godkänt. Helst skulle man samla ihop ytterligare någon poäng för att tvätta bort den bittra smaken efter Malmömatchen. Blåvitt lyckades dock bara samla ihop fem poäng den senaste veckan där matchen mot BP var det stora fiaskot. Lägger man till detta skadorna på Lasse Vibe och John Alvbåge så blev det totalt sett en riktigt dålig vecka.

Själva matchen mot Kalmar igår är jag någorlunda nöjd med även om matchbilden förändrades en del när Lasse Vibe var tvungen att gå ut. Det blev en jämn match där båda lagen var bra på att radera ut varandras farligheter. Jag kan tycka att Blåvitt borde slängt in Philip Haglund lite tidigare som anfallare för man var hopplöst underlägsna i luftrummet.

3 poäng: Gustav Svensson sprang över stora ytor på mittfältet och störde motståndarnas anfallsförsök.
2 poäng: Kjetil Waehler har ett starkt försvarsspel både i luften och längs marken.
1 poäng: Malick Mané är lurig med bollen och bjuder på det oväntade.

Du hittar årets samtliga tidigare spelarbetyg HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar