Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 17 april 2014

Imponera på mig!

Under hela försäsongen har vi supportrar uppmanats och uppmuntrats att visa färg i olika sammanhang. Idag är det dags för Blåvitts spelare att göra detsamma. Jag vill se aggressivitet, jag vill se en vilja att söka spelalternativ framåt i plan, jag vill se en vilja att vinna och jag vill att spelarna åtminstone försöker imponera på oss fans. Den spelare som tar en maxlöpning i 89:e minuten för att göra ytterligare ett mål även om laget leder med 3-0 är en hjälte i mina ögon ikväll!

Jakob Johansson återkommer i laget och May Mahlangu finns med på avbytarbänken. Jakob är given i startelvan och i min startelva föredrar jag ett mera offensivt alternativ som högerback. Jag vill även att Mikael Stahre är alert med sina byten och utnyttjar alla tre. Det finns många spelare på den blåvita bänken som bör få chans att visa upp sig och i första hand hoppas jag att få se Malick Mané, May Mahlangu och Darijan Bojanic på plan idag men det kan naturligtvis bero lite på hur matchen utvecklar sig.

Alvbåge
Salomonsson – Bjärsmyr – Waehler – Augustinsson
Smedberg – Johansson – Haglund – Larsson
Söder - Vibe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar