Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 19 april 2014

Kalmar borta

Bortamatcher är det sällan jag hinner åka på numera och ännu har jag inte besökt det nya hönshuset i Kalmar. Men med lite extra ledighet under påsken öppnade sig möjligheten för en Kalmarresa så imorgon blir det premiär på Guldfågeln Arena. Jag ser fram emot det besöket för utifrån de bilder jag har sett så är det en välplanerad arena, även om Kalmar FF verkar ha svårt att bära kostnaderna.

Mikael Stahre har ju aviserat att det blir en liknande startelva mot Kalmar som senast mot Åtvidaberg och det tycker jag är bra. Laget var välbalanserat och offensiven fungerade bra även om Malick Mané fortfarande kan utveckla sitt samspel med de övriga anfallsspelarna. May Mahlangu är ju inte redo för 90 minuter ännu men visst ser man fram emot när han kan bilda innermittfältspar tillsammans med Jakob Johansson framöver.

Alvbåge
A. Johansson - Bjärsmyr - Waehler - Augustinsson
Vibe - Svensson - J. Johansson - Larsson
Söder - Mané

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar