Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 15 april 2014

Ny match redan imorgon

Jag försöker intala mig att vi bara är tre poäng efter fjolårets poängskörd efter tre omgångar i Allsvenskan. Jag försöker trösta mig med att vi ifjol bara tog en poäng mot AIK borta, Malmö hemma och BP borta medan vi i år faktiskt har tagit fyra poäng. Men ingenting hjälper utan jag är fortfarande förbannad och sur efter gårdagens uppvisning i feghet och passivitet.

Innan jag börjar ladda för torsdagens hemmamatch mot Åtvidaberg så ska jag först se morgondagens toppmatch i U19 Allsvenskan mellan Häcken och Blåvitt på Gothia Park kl 18.00. Blåvitt vann med 7-1 i fredags mot Trollhättan medan Häcken samtidigt besegrade Malmö borta med 3-0 så det är två formstarka lags som möts. Häcken vann gruppspelsmatchen mot Blåvitt i Svenska Cupen med 2-0 tidigare i våras så jag tror att Alf Westerbergs lag är ganska revanschsugna.

I fredags ställde Blåvitt ett ganska stark lag på plan även om man gav Trollhättan ett visst handikapp genom att använda Karl Bohm som vänsterytter. Bohm som är avsevärt vassare som högerytter lyckades ändå peta in två mål från en något obekväm position. Imorgon mot Häcken räknar jag med att Blåvitt ställer upp med bästa laget och då tycker jag att det bör se ut enligt nedan. Vi får väl se om Alf Westerberg tycker likadant.

Sarajlic
Bergman - Dyrestam - Iskander - Zanjanchi
Bohm - Zivkovic - Dahl - Nordström
Lagemyr - Edvardsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar