Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 9 juli 2014

Fola Esch borta

Inför mötet med Lux-laget kunde jag aldrig ana att detta skulle bli så tufft. Under en julimånad med upp till nio tävlingsmatcher så var det här den enda matchen där jag såg en möjlighet att kunna vila startelvaspelare. Men efter bara 0-0 hemma så får Blåvitt anstränga sig lite extra i morgondagens bortamatch.

Det jag tar med mig från hemmamötet är luxemburgarnas taktiska skicklighet i att stänga ytor och sänka tempot men jag kan inte helt avgöra hur bra de var eller hur dåliga Blåvitt var. Kanske väntar det en ny obehaglig överraskning i Luxemburg imorgon?

Jag hoppas dock att vi kan utgå ifrån att Blåvitt är det bättre laget och att man fixar avancemanget någorlunda lätt imorgon. Söndagens 4-4-2 mot Helsingborg var mycket bra och jag tycker att Blåvitt ska fortsätta med den uppställningen och inte röra för mycket i startelvan. Kanske kan man unna sig att rotera endast en eller två spelare för att behålla fräscha spelare till söndagens allsvenska match mot Halmstad.

Sandberg
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Augustinsson
Smedberg - Svensson - Johansson - Larsson
Vibe - Söder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar