Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 16 juli 2014

Györi borta

I morgon är det dags för första mötet med ungerska Györi och för Blåvitt handlar det om att få med sig ett bra resultat och helst göra något bortamål också. Samtidigt gäller det att balansera insatsen så att man även "orkar" att slå Mjällby hemma på söndag.

Och det är med bakgrund av detta som jag funderar över om det är läge att köra en lite mer bollkontrollerande och defensivt säker uppställning imorgon och även börja med Sam Larsson på bänken? Sam har verkligen varit bra i de senaste matcherna men det gäller att värdera hur hårt man ska matcha honom med tanke på att Blåvitt (förhoppningsvis...) ska spela två matcher i veckan ett bra tag till i juli och augusti.

Så i mina funderingar blir det avbytarbänken för både Sam Larsson, Emil Salomonsson och Robin Söder imorgon medan nedanstående gäng får börja från start. På söndag mot Mjällby räknar jag dock med att ovanstående tre spelare är med från start igen när vi går tillbaka till 4-4-2.

Sandberg
A. Johansson - Bjärsmyr - Jonsson - Augustinsson
Smedberg - Mahlangu - Svensson - J. Johansson - Allansson
Vibe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar