Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 26 juli 2014

Mjällby borta

Matcherna kommer tätt nu och varje match känns lika viktig och ödesmättad. Seger mot Mjällby borta imorgon är mycket viktigt för att inte tappa mer mark gentemot de övriga topplagen.

Blåvitt spelade ju en energibesparande fotboll i torsdags som borde innebära någorlunda fräscha ben imorgon på våra nyckelspelare. Jag hoppas att Stahre tar chansen att ställa en offensiv startelva på plan där vi spelar 4-4-2. Emil Salomonsson bör spela som högerback där han kan utmana med sina djupledsruscher och bredvid Lasse Vibe bör Robin Söder få chansen då de två kompletterar varandra väl.

Det är lite oroväckande att Kjetil Waehlers revbensskada inte vill läka helt men Hjalmar Jonsson och Jakob Johansson är två fullgoda ersättare. Jag föredrar att man spelar med Hjalmar som mittback och Jakob som mittfältare imorgon men skulle inte bli bli förvånad om det blir som i förra matchen mot Mjällby, dvs Jakob som mittback och Gustav Svensson på mittfältet.

Sandberg
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Augustinsson
Smedberg - Johansson - Mahlangu - Larsson
Vibe - Söder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar