Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 17 juli 2014

Överlägsen coachseger

Blåvitt har bjudit på väldigt många videoreportage inför den här matchen och det allra sista som kom bara någon timme före matchstart var ett klipp med Mikael Stahre där han presenterade startelvan i detalj och förklarade kvällens taktik. Detta var ett originellt inför matchen reportage och det visade sig även vara ett framgångsrikt recept på planen som gav en överlägsen coachseger till Mikael Stahre ikväll där han fullständigt utmanövrerade våra motståndare.Blåvitt gör en kanoninsats idag där man spelar disciplinerat i försvarsspelet och effektivt i omställningar och anfall. Man gör inte bara ett värdefullt bortamål utan hela tre stycken och skaffar sig ett drömläge inför returen. Och just nu kan man bara njuta av hur många av våra spelare som formtoppar samtidigt - Lasse Vibe fortsätter göra viktiga mål, May Mahlangu flyter fram över planen, Jakob Johansson är en stridsvagn, Samsalabim har kvicksilver i dojorna och Daniel Sobralense gör ett riktigt inspirerat inhopp!

Nu kan man unna sig att njuta och fira ikväll och sedan är det dags att börja ladda för söndagens hemmamatch mot Mjällby. Vi sitter alla i den känslomässiga hissen och just nu går den åt rätt håll!

3 poäng: Mikael Stahre ställer ungrarna schack matt.
2 poäng: Jakob Johansson manglar ungrare till höger och vänster.
1 poäng: Sam Larsson fördubblade nog sitt transfervärde ikväll.

Du hittar årets samtliga tidigare spelarbetyg HÄR.

2 kommentarer:

 1. Tycker fem änglar ska få poäng idag!

  5: Stahre
  4 Sam
  3 JJ
  2 Hjalle
  1 Sobra(!)

  SvaraRadera