Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 1 september 2014

Deadline Day

Det är Deadline Day i England och det mesta tyder på att det kommer att bli en klassisk aktiv kväll med Levy Time i det liljevita lägret. Bara för en liten stund sedan bekräftade Spurs köpet av Benjamin Stambouli och det är bara början.

Benjamin Stambouli är klar.
Ryktena om utgående spelare handlar bl a om Lewis Holtby till Hamburg (klart nu), Zeki Fryers till Crystal Palace (klart nu), Sandro till QPR (klart nu), Roberto Soldado till Monaco, Kyle Naughton till Swansea och kanske även Aaron Lennon till annan Premier League-klubb. Det sistnämnda ryktet tycker jag inte om så jag hoppas verkligen inte att det blir av.

På inkontot verkar det inte finnas lika många rykten just nu men Danny Welbeck från Manchester United har varit på tapeten flera gånger de senaste dagarna. Och sedan tidigare vet vi att Spurs jagar Morgan Schneiderlin men inte vill betala så mycket som Southampton kräver för honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar