Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 21 september 2014

Djup svacka

Efter en fin inledning på säsongen har Spurs kommit in i en djup svacka och i de senaste matcherna mot Liverpool, Sunderland och West Bromwich i ligan har man bara mäktat med en ynklig poäng samtidigt som man bara spelade 0-0 i Europa League mot Partisan Belgrad. Särskilt dagens hemmaförlust mot jumbolaget West Bromwich är ett riktigt praktfiasko.

Pochettinos laguttagningar blir allt mer ifrågasatta och att en spelare som Vlad Chiriches för andra matchen i rad får en plats i startelvan är en gåta utan dess like. Just nu spelar Spurs långsamt, fantasilöst och bjuder motståndarna på frustrerande många bolltapp. Nu följer en vecka med tredje omgången i Ligacupen mot Nottingham och ett svettigt bortaderby mot Gooners i ligan - två förluster till i dessa matcher skulle nog kunna starta igång spekulationerna om Pochettinos framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar