Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 13 september 2014

Förtretlig poängförlust

Två gånger tog Spurs ledningen i bortamatchen mot Sunderland men båda gångerna lyckades hemmalaget kvittera och det blev bara en poäng idag. Det känns lite förtretligt för Spurs hade ju tillräckligt med bollinnehav och målchanser för att döda den här matchen och ett avgörande 3-1 mål hängde verkligen i luften i mitten av andra halvlek.

Jag är ganska nöjd med det offensiva spelet idag även om man måste få upp skärpan ytterligare framför mål. Fortfarande känns dock försvaret lite skakigt och inte särskilt samspelt. Jan Vertonghen missade lite överraskande dagens match och även nyförvärvet Federico Fazio fick börja på bänken vilket innebar att Younes Kaboul och Vlad Chiriches bildade mittlås idag. Jag kan inte påstå att den mittbackskombinationen stärkte sina aktier och jag hoppas slippa se den igen på ett tag.

Sunderland är ett lag som man inte bör tappa poäng emot om man vill vara med i den absoluta tabelltoppen så den här poängförlusten var väldigt onödig. Nu gäller det att man studsar tillbaka med besked i kommande hemmamatch mot West Bromwich.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar