Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 12 september 2014

Sol och plast på Härlanda Park

Det blev ett besök på dagens soliga träning på Härlanda Park där Blåvitt vande sig vid det plastiga underlaget inför helgens besök i Borås. Alla spelare i A-truppen förutom Philip Haglund och Kenneth Zohore var närvarande idag tillsammans med en flertal U19-spelare.

Dagens yngre kvadrat på uppvärmningen
Ludwig Augustinsson körde rehab på egen hand under träningen medan övriga spelare körde ett tvåmålsspel med nedanstående startelvor. Det var en hög intensitet i spelet idag och det märktes att många spelare var taggade och spelsugna efter det långa landslagsuppehållet. Det mesta tyder på att Mikael Stahre inte i onödan petar i den startelva som vunnit de senaste matcherna och den enda förändringen blir att Adam Johansson eventuellt ersätter Ludwig Augustinsson, ifall den sistnämnde inte kan spela på söndag.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - A. Johansson
Smedberg - J. Johansson - Mahlangu - Rieks
Vibe - Engvall

Edvardsen
Calvo - Svensson - Zivkovic - Allansson - Bohm
Nordström - Jonsson - Dyrestam - Zackrisson
Sandberg

Redan imorgon så spelar förresten U19-laget en viktig match borta mot Malmö i U19 Allsvenskans södra grupp där man behöver ta poäng för att hålla skåningarna bakom sig i tabellen och fortsätta ha slutspelsplatsen helt i egna händer. Det återstår bara sex omgångar av grundserien innan de två bästa lagen går vidare till ett slutspel där man möter de två bästa lagen i U19 Allsvenskans norra grupp (just nu BP och Djurgården).

1. Häcken           20 +49 49p
2. IFK Göteborg  20 +43 48p
3. Malmö             19 +37 43p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar