Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 5 oktober 2014

Skönt med landslagsuppehåll

Efter nio matcher utan förlust så tog det stopp när Blåvitt idag återföll i gamla synder. Bortamatch på konstgräs i kombination med en usel inställning ledde till säsongens blott fjärde förlust. Men när Blåvitt förlorar så gör man det ordentligt där man i årets förlustmatcher har siffrorna 0-3, 0-3, 0-2 och 0-3.

Det är lite skönt att det kommer ett landslagsuppehåll nu då man kan slicka såren och ladda för de sista tre matcherna som alla spelas på naturgräs. Blåvitt har fortfarande en Europaplats helt i egna händer och jag hoppas att man kan mobilisera lite jävlar anamma för att fixa det.

Några betyg blir det inte idag för i takt med att Blåvitt rasade så vände jag blicken allt mer mot Tottenham - Southhampton som spelades samtidigt. Och Spurs, som inte hade vunnit en ligamatch på fyra omgångar, tog en mycket viktig 1-0 seger idag och hakar på i toppen av tabellen igen. Även här kommer dock landslagsuppehållet som en välsignelse för det liljevita spelet är verkligen bedrövligt just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar