Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 23 november 2014

Deja vu på bortaplan

Får se nu...underläge med 0-1 på bortaplan, dåligt spel, ett lite billigt rött kort för motståndarna, kvittering för Spurs och sedan ett ljuvligt segermål i den 90:e minuten känns liksom bekant på nåt sätt. För det som hände idag hände ju på exakt samma sätt för bara några veckor sedan när Spurs spelade sin senaste bortamatch mot Aston Villa. Då var det Harry Kane som utlöste ett galet firande vid hörnflaggan efter segermålet och idag hette hjälten Christian Eriksen.


Liksom vid den förra segern så inser jag att det här inte håller i längden att hanka sig fram på det här sättet. Spurs är bedrövligt dåliga i sitt spel och jag ser just nu inga av de lagbyggaregenskaper som krävs för att man ska kunna vara ett topplag. Förhoppningsvis kan man åtgärda det med ett smart transferfönster i vinter där man gör sig av med en del dökött i truppen och tar in nya spelare som passar bättre i det här laget.

Men tills dess får jag njuta av dessa billiga segrar så länge det varar för de brukar ju tyvärr följas av en patetisk insats på hemmaplan. Everton hemma nästa söndag kommer att bli en rysare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar