Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 19 december 2014

Blir det en vit jul i år?

Spurs är på väg in i den klassiska engelska julspurten med två matcher i veckan under flera veckors tid. Den senaste veckan var det match i söndags mot Swansea och i onsdags mot Newcastle och de kommande veckorna ser det ut så här:
  • 20/12: Burnley hemma
  • 26/12: Leicester borta
  • 28/12: Manchester United hemma
  • 1/1: Chelsea hemma
  • 5/1: Burnley borta (FA-cupen)
  • 10/1: Crystal Palace borta
Med två raka segrar i ryggen så börjar jag lite optimistiskt drömma om en liljevit jul med många segrar och ett stort kliv uppåt i tabellen. Under hösten har ju Spurs hackat betänkligt i Premier League men man har ändå kvalificerat sig till vårens slutspel i Europa League och till semifinal i Ligacupen. Tänk om man kunde få lite flyt i ligaspelet också och vinna några matcher i rad!

Mot Burnley imorgon kommer det att krävas ett offensivt 4-4-2 spel som klarar av att flytta på en parkerad buss framför motståndarnas mål. Lamela har fortfarande inte lyckats lära sig hantera mer fysiska engelska backar som inte går på hans finter och borde inte få spela imorgon. Här passar Chadli bättre som utmanar smartare från kanten och som är stark och nicksäker när han kommer in i straffområdet.
Lloris
Walker - Fazio - Vertonghen - Davies
Eriksen - Bentaleb - Mason - Chadli
Kane - Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar