Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 2 december 2014

Chelsea borta

Efter en viktig seger hemma mot Everton i söndags väntar en ny het match imorgon borta på Stamford Bridge. Spurs har tydligen inte vunnit borta mot Chelsea sedan 1990 och årets upplaga av Londons köpelag har ju varit extremt starka så jag räknar inte med några gratispoäng imorgon. Men visst hade det varit roligt om ett ungt och hungrigt Tottenham kunde överraska imorgon kväll!

Det mesta tyder väl på att Spurs ställer upp med ett liknande lag som i söndags även om de sannolikt faller från 4-4-2 till 4-5-1 för att matcha Chelseas mittfält och inte tappa för mycket i bollinnehav. Vem som går in som tredje innermittfältare är lite osäkert, det kan nog bli både Dembele eller Paulinho. Jag tror dessutom att Kane får fortsatt förtroende från start men det kan lika gärna bli Soldado som äntligen har börjat göra mål igen.

Lloris
Naughton - Fazio - Vertonghen - Davies
Mason - Bentaleb
Lennon - Paulinho - Eriksen
Kane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar