Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 4 januari 2015

Burnley borta

FA-cupens tredje omgång körde igång denna helg där bl a Premier League-lagen klev in i turneringen. För Spurs väntar en bortamatch mot Burnley på måndag kväll och efter en riktigt bra period i ligaspelet under julhelgerna får man hoppas att det inte blir en baksmälla imorgon.

Efter en period med hårt matchande kommer det sannolikt att bli en del rotation i startelvan imorgon. Några nyckelspelare (t ex Eriksen och Kane) kan behöva vila medan det finns flera på avbytarbänken (t ex Soldado, Dembele, Stambouli, Paulinho och Dier) som behöver mer speltid. Senaste nytt från truppen är att Mason och Lamela är skadade och att Bentaleb har lämnat för att spela i de afrikanska mästerskapen den närmaste månaden för sitt Algeriet. På transfern ryktas det just nu om försäljningar av Lennon och Naughton medan Paulinho kanske kommer att lånas ut.

Vorm
Dier - Fazio - Vertonghen - Davies
Stambouli - Dembele
Townsend - Paulinho - Chadli
Soldado

Spurs fick en magisk start på det nya året genom segern mot Chelsea och tittar man på resten av januari månad så kan man hoppas på många fler segrar den närmaste tiden. Motståndet i FA-cupen, Premier League och Ligacupen består av bottenlag som Burnley, Crystal Palace, Sunderland, Sheffield United och West Bromwich och i den bästa av världar så går Spurs genom den här månaden med maximal utdelning. Men riktigt så optimistisk vågar jag nog inte vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar