Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 13 januari 2015

Burnley hemma

Jag har varit sur på Spurs sen i lördags när man gjorde en usel insats mot bottenlaget Crystal Palace och förlorade efter att ha haft ledningen med 1-0. Så jävla onödigt att tappa dessa tre poäng! Men som jag har skrivit tidigare så hör ojämna prestationer till när man håller på att bygga upp ett nytt lag med många unga spelare. Frågan är nu om man klarar av att studsa tillbaka i morgondagens omspel i FA-cupen mot Burnley?

Om man tittar tillbaka på de senaste matcherna så kan man se att Spurs lider en hel del av att de ordinarie innermittfältarna Mason och Bentaleb inte finns tillgängliga just nu, den förstnämnde skadad och den sistnämnde iväg för spel i afrikanska mästerskapen. Ersättarna Stambouli och Dembele har tyvärr inte klarat av att leverera samma tempo och rörelse i sitt spel vilket påverkar hela lagets anfallsförmåga just nu.

Nu får dessa två sannolikt chansen imorgon igen och då måste de prestera bättre. Dessutom skulle nog Spurs behöva rotera lite mer bland sina startelvaspelare för att hålla nere risken för skador och utmattning och även se till att man har fler spelare i form. I princip hela januari är det ju två matcher i veckan och då måste man använda sig av fler spelare. Imorgon sätter jag Kane på bänken och hoppas egentligen även på att någon av Fazio och Vertongen får vila.


Lloris
Walker - Fazio - Vertonghen - Davies
Stambouli - Dembele
Townsend - Eriksen - Chadli
Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar