Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 27 januari 2015

Sheffield United borta

Förra veckan var jag lite för kaxig och trodde att Spurs skulle jogga mot Wembley relativt enkelt i både Ligacupen och FA-cupen men den självsäkerheten har jag verkligen fått äta upp nu. Spurs mäktade bara med en klen 1-0 seger mot Sheffield United i den första semifinalen på hemmaplan och åkte mycket överraskande ut mot bottenlaget Leicester i FA-cupen. Imorgon får vi se om Spurs kan rädda drömmen om ett besök på Wembley den här säsongen när den andra semifinalen i Ligacupen ska spelas.

Mauricio Pochettino har den senaste veckan försökt att vila några av sina hårt belastade nyckelspelare men imorgon måste han ställa upp med det bästa tillgängliga laget. Bentaleb och Chadli saknas fortfarande men därutöver har han de flesta övriga spelarna tillgängliga. Det gäller nu att försöka hitta tillbaka till det fina spelet från julhelgerna och snabbt göra processen kort med Sheffield!

Lloris
Walker - Fazio - Vertonghen - Davies
Stambouli - Mason
Lamela - Eriksen - Townsend
Kane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar