Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 20 januari 2015

Sheffield United hemma

Spurs har nu tre matcher framför sig som alla bär till Wembley. Imorgon tar man emot Sheffield United hemma i den första semifinalen i Ligacupen, på lördag har man hemmamatch i FA-cupen mot Leicester och nästa onsdag spelas den andra semifinalen borta mot Sheffield. Allt annat än segrar är naturligtvis ett stort misslyckande och jag förväntar mig att Spurs befinner sig i FA-cupens åttondelsfinal och i Ligacupens final efter dessa tre matcher. Och naturligtvis ska nedanstående sång sjungas högt och ofta i dessa matcher!


Spurs har en hel del småskador och annan frånvaro i truppen just nu men det borde inte spela någon roll mot ett Sheffield som spelar i tredjedivisionen. Jag förväntar mig mycket rotation i startelvan där man säkert passar på att vila viktiga spelare som Eriksen och Kane som har matchats hårt senaste tiden. Nu börjar det även hända lite på transfermarknaden där Naughton ser ut att bli den förste som lämnar Spurs i vinter. Han kommer säkert att följas av Lennon och förhoppningsvis även av Kaboul och Adebayor.

Vorm
Walker - Dier - Vertonghen - Davies
Townsend - Dembele - Stambouli - Rose
Paulinho
Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar