Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 31 mars 2015

Två samspelta anfallare

Blåvitt stod för en stark kämpainsats ikväll i U21 Allsvenskan när man hämtade upp underläge två gånger och till slut även rullade in ett tredje mål som gav en 3-2 seger mot Kalmar. En riktigt stark insats av hela laget där man fick kämpa ordentligt för att få med sig alla tre poäng.

Victor Edvardsen gjorde ett av målen idag och Patrik Karlsson Lagemyr de övriga två och de här två spelarna är verkligen samspelta efter så många matcher och mål ihop i U19´s anfall de senaste åren. Det är roligt att de fortsätter att leverera i U21 i år och den som såg A-lagets träningsmatch mot Sarpsborg i torsdag minns säkert att det höll på att bli ett mål även där av firma Lagemyr & Edvardsen i slutet av matchen.

Idag var @camerass1 åter på plats på Valhalla och tog som vanligt några bra matchbilder och några av dem kan jag använda här på bloggen (kommer snart...). Kolla i hans twitterflöde för ytterligare bilder bl a från Blåvitts U-matcher. Inom kort hoppas jag se honom på någon av U19´s matcher så att vi får lite bilder därifrån också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar