Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 29 april 2015

Gefle borta

Imorgon spelas en mycket viktig match på bortaplan mot Gefle och det kan kanske vara årets hittills viktigaste match. Det är nämligen imorgon som Blåvitt ska skicka ut ett statement som hörs över hela Allsvenskan att vi har höjt vår lägstanivå jävligt mycket!

Ni kommer säkert alla ihåg hur det såg ut ifjol. Blåvitt anno 2014 spelade riktigt bra i många matcher och hade en högstanivå som t o m var bättre än hittills i år när Lasse Vibe var på humör. Men samtidigt så var lägstanivån under all kritik och bl a förlorades 14 värdefulla poäng mot några av Allsvenskans absolut sämsta lag ifjol i de här matcherna: BP (1-1), Gefle (1-1), Norrköping (2-2), Halmstad (2-2), Mjällby (0-3) och Norrköping (0-3). I dessa matcher försvann möjligheten att vara med i en het guldstrid ifjol.

Imorgon ska Blåvitt visa att man i år är ett lag som tar säkra trepoängare även i osexiga matcher mot plastiga ointressanta lag. Man gör det sannolikt med samma startelva som började senast mot Helsingborg där den enda tänkbara förändringen skulle kunna vara att Tom Pettersson får chansen från start på antingen Sebastian Erikssons eller Gustav Svenssons bekostnad.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Rogne - Aleesami
Ankersen - Eriksson - Svensson - Rieks
Boman - Vibe

Det är en skön hype runt Blåvitt just nu med positiva tongångar både i media och bland många supportrar och biljetterna säljer bra till våra hemmamatcher. Inom ramen för kampanjen Du är inte där för att se motståndarna passar SLO Anders Almgren på att lyfta fram hur vi alla kan bidra till att fortsätta stötta Blåvitt i de kommande matcherna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar