Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 7 april 2015

Örebro borta

Den sköna känslan efter söndagens premiär sitter fortfarande i när det är dags att börja ladda om för en ny match. Redan imorgon spelar ju Blåvitt borta mot Örebro på konstgräs.

Just konstgräset i kombination med det täta matchschemat den här veckan får mig att fundera kring rotation i truppen. Sebastian Eriksson signalerar tydligt avsmak inför att spela på plasten och trots att Jörgen Lennartsson säger att rotation inte är aktuellt så tror jag att det blir så imorgon. Vi kommer ju att behöva Sebban så mycket mer på söndag mot Malmö och imorgon kan vi istället skapa ett intressant mittfältsalternativ med Tom Pettersson bredvid Gustav Svensson.


I och med att Örebro kommer att vara mer offensiva imorgon än vad Åtvidaberg var i söndags så kommer det att öppnas upp mycket mer ytor för våra danska blodhundar och vår öländska rottweiler att springa på. Det skulle förvåna mig mycket om den här kvartetten går mållös från morgondagens match!

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Rogne - Aleesami
Ankersen - Svensson - Pettersson - Rieks
Engvall - Vibe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar