Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 20 maj 2015

AIK hemma

Imorgon kommer laget från Mordor på besök och det vankas en het match där mycket står på spel. Vid seger imorgon återtar Blåvitt serieledningen och man gör dessutom ett ryck gentemot AIK när man hamnar hela sju poäng före dem. Naturligtvis måste Blåvitt göra allt för att fixa detta!

Publikmässigt blir det alltid heta matcher mot gnaget och biljettförsäljningen börjar krypa upp mot 14 000 sålda nu. En publiksiffra uppåt 15 000 är nog inte omöjlig då det även ska bli fint väder imorgon kväll. Jag hoppas att alla sjungande blåvita läktarsektioner kan göra en lika engagerad insats som i söndags när man hjälpte laget att vända matchen till seger mot Örebro i cupfinalen.

När det gäller truppen så är det bara Mattias Bjärsmyr som är lite småkrasslig och osäker för spel men jag hoppas och tror att han kan medverka imorgon. Jag räknar inte med någon annan förändring i startelvan då jag inte tror att Gustav Engvall är redo för en hel halvlek ännu utan bara för ett inhopp.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Rogne - Aleesami
Ankersen - Eriksson - Svensson - Rieks
Vibe - Boman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar