Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 1 maj 2015

Dags att lämna Glenntown ett tag

Det är dags för semester och den närmaste tiden kommer jag att vara långt från Blåvitt och blåvita matcher. Kanske lika bra det för jag är fortfarande sur över gårdagens poängförlust.

Jag har hittills i år sett över 30 matcher med Blåvitts olika lag men nu kommer jag att missa sex matcher i rad. Jag kommer inte att kunna se de båda allsvenska matcherna mot Falkenberg (4/5) och Kalmar (8/5), matcherna i U21 Allsvenskan mot Falkenberg (5/5) och Häcken (11/5) och matcherna i U19 Allsvenskan mot Mjällby (2/5) och Häcken (8/5). Snacka om att abstinensen kommer att vara på absolut toppnivå igen när man kommer hem lagom till cupfinalen!

I dagens digitala värld är man dock sällan långt från Internet även när man är på resande fot så visst kommer jag hålla mig någorlunda uppdaterad om vad som händer här hemma och kanske twittra och skriva nåt kortare inlägg emellanåt. För säkerhets skull har jag anlitat en vikarierande betygsättare som får sätta betyg åt mig i de två allsvenska matcher som jag missar. Jag tycker jag har fått en bra statistisk svit i de matcher som jag har betygsatt hittills och vill inte tappa den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar