Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 23 maj 2015

Halmstad borta

Morgondagens match mot tabelljumbon avslutar en intensiv vecka som har innehållit både cupguld och råttkross. Utifrån tabellpositionen så borde Halmstad besegras relativt lätt men nu gäller det att avsluta detta snyggt imorgon innan laget går in i en lugnare vecka utan matcher.

I startelvan så är Bjärsmyr fortfarande borta och det finns även ett spännande frågetecken vem som kommer att ersätta avstängde Sören Rieks på vänsterkanten. Då jag utgår ifrån att Jörgen Lennartsson inte rör runt i laget, utan låter resten av gänget spela på sina ordinarie positioner, så borde det öppna sig en möjlighet för antingen Karl Bohm eller Billy Nordström att få komma in i startelvan.

Jag tror att båda två skulle kunna göra en bra insats på den positionen imorgon men tycker att Bohm borde få chansen från start då han är den mer offensive av dem. Mot ett svagt Halmstad ska vi ju spela offensivt och snabbt försöka döda matchen med några mål!

Alvbåge
Salomonsson - Rogne - Jonsson - Aleesami
Ankersen - Svensson - Eriksson - Bohm
Vibe - Boman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar